Kinderopvang de Plu

Kinderopvang de Plu is één va de partners binnen EBC Icarus. Hierdoor kunnen we binnen EBC Icarus peuteropvang en buitenschoolse opvang aanbieden voor kinderen van 0 -9 jaar. Opvang binnen EBC Icarus is makkelijk voor ouders en vertrouwd en veilig voor kinderen. 

Peuteropvang

Bij de Toverbal kunt u gebruik maken van de peuteropvang. In opdracht van de gemeente voeren wij hier het voormalig peuterspeelzaal werk en de voorschoolse educatie uit.  Dit is een belangrijke ontmoetingsplaats voor kinderen van 2½ tot 4 jaar waar wij kinderen stimuleren 'de wereld te ontdekken'. Kinderen komen op twee of vier vaste dagdelen in de week en leren samenspelen, samen delen, ontwikkelen de motoriek en krijgen een gericht taalaanbod. Spelenderwijs bereiden wij uw peuter voor op de basisschool, waardoor de overgang naar school makkelijker wordt.

Buitenschoolse opvang (BSO)

BSO de Toverbal is gevestigd in het gebouw van de scouting, vlak bij school.  Hier kan met gebruik maken van voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur. Een pedagogisch medewerker van BSO de Toverbal  brengt uw kind veilig naar school.  Uiteraard biedt BSO de Toverbal ook naschoolse opvang aan.  Is uw kind 9 jaar of ouder dan is BSO de Freekids wellicht een optie. De Freekids is een waar kinderparadijs voor kinderen van 9 tot 13 jaar. Het bijzondere aan deze groep is dat alle BSO kinderen van vrijwel alle locaties naar de Freekids komen als ze 9 jaar zijn geworden. De locatie van BSO de Freekids ligt vlak bij EBC Icarus namelijk aan de Rietbeemdweg te Schijndel.

Meer informatie

Neem een kijkje op www.kinderopvangdeplu.org