Kerstmusical

De kerstmusical hoort bij De Beemd en daarom staat de school, in de periode vanaf de herfstvakantie tot de kerst in het teken van drama, toneel en zang. In deze periode werken we met zijn allen aan onze kerstmusical. De afgelopen jaren hebben we prachtige voorstellingen gedraaid van onder andere Aladdin en de Kleine Zeemeermin. Dit jaar is het spektakelstuk 'De gelaarsde kat' opgevoerd.

Alle kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 doen mee. In zelf gekozen workshops bereiden ze zich een middag in de week voor. Waar nodig zal er ook op andere momenten geoefend worden. Er worden reclamefilmpjes gemaakt voor aangemelde sponsoren, er wordt aan het decor gewerkt, gedanst, toneel gespeeld en gezongen.
 
Voor de groepen 1 tot en met 4 is de deelname anders georganiseerd. Per groep doen een paar kinderen mee, op vrijwillige basis. Zij zullen een dans ten tonele brengen tijdens de musical. Alle kinderen dragen gepaste kleding, schmink en haardracht. Hiervoor zijn een heleboel helpende ouders aanwezig, voorafgaand en tijdens de musical.